Fraser

En dag läggs till en annan. Du drömmer om spöken och ser i syne. Jag förvillar dig. Det är en av de sakerna jag gör bäst, jag strör spår efter mig som får dig att ständigt byta riktning. Jag tröttar ut dig. Gör dig matt och okänslig. Du förlåter mig alltid. Väcker mig med hårda kramar och frågar vad vill du göra idag, älskling? Du är min räddning, han som alltid kommer till undsättning och fokuserar på det som är viktigt. Jag är glad att du är så stark, så mycket starkare än mig de dagarna när orken tryter. En dag ska jag gottgöra dig för alla gånger du fått bära oss båda. Jag ska släpa dig när benen sviker och jag ska bygga broar över alla möjliga hinder. På något sätt ska jag lyfta dig högt över träden, få dig att sväva över marken och tänka att allting var värt det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *